Vad kan jag hjälpa dig med?

Föreläsning

Ni får gärna hyra mig för att hålla i både kortare och längre föreläsningar. Mina föreläsningar kan hållas digitalt eller fysiskt, med tekniska hjälpmedel (såsom PowerPoint) eller utan, oavsett så garanterar jag en professionell, engagerande och lärorik upplevelse.

Självklart anpassas föreläsningen till just era önskemål. Till min hjälp har jag en skicklig kommunikatör och grafiker som hjälper mig anpassa mitt presentationsmaterial till er organisations grafiska stil.

Genom åren har jag haft många föreläsningar, nedan följer några exempel.

Grundläggande Retorik och hur du håller ett föredragSvensk förvaltning – En snabb genomgång
MötesteknikAlkohol- och drogpolitik
Kommunalt arbete för ungas fritidCannabispolitik
DiskrimineringsgrundernaEuropeiska Unionens grunder
FöreningsstyrelsearbeteAlkohol och psykisk ohälsa

Utredning & Rapportskrivning

Behöver ni hjälp med en mindre utredning? Eller har ni redan ett projekt igång och behöver lite tips och hjälp? Jag har tidigare erfarenhet från att själv ha gjort flera rapporter och utredningar. Bland annat har jag gjort rankningar av kommuner efter hur de arbetar för ungas fritid, inflytande och med alkoholprevention. Ni kan läsa några exempel på andra sidor av hemsidan.

Mindre projekt är min specialitet, om ni behöver snabb hjälp med en mindre utredning eller om ni behöver någon som skriver en mindre rapport till er så passar jag perfekt för uppdraget.

De metoder jag är kompetent inom är: Dokumentsstudier, Statistiska studier, Intervjustudier och Textanalys.

Kontakta mig för att se om jag passar till ert projekt och för offert.

Annat

Har ni något annat som ni behöver hjälp med? Kanske behöver ni någon som gör en omvärldsbevakning, förstudie, projektleder eller coachar? Kontakta mig så kan vi diskutera om och hur jag kan assistera.